INGMAR VAN OOSTEN . 16 Oktober 2016 . 0 comments

Geef het leven kleur en voeg er een dot humor aan toe: typisch Rice DK!

Helemaal blij wordt ik van al die kleuren van Rice. Ook dit najaar heeft Rice weer een super leuke collectie met warme winterproducten en heel veel kleur.

Het Deense label Rice slaagt er wederom in om mooie producten aan de collectie toe te voegen. Rice heeft een eigen meubellijn met stoelen, hockers en banken die gecombineerd worden door een mix van klassieke lijnen en een gekke twist zoals contrasterende houten pootjes. In de collectie van Rice vind je onder andere een oorstoel, bank, rechthoekige hocker en een ronde hocker.
De meubels zijn in verschillende kleur samenstellingen verkrijgbaar en worden op bestelling gemaakt. Dit najaar is de meubellijn ook verkrijgbaar met een fuchsia roze bekleding en gele houten pootjes. Een beetje gewaagd maar ook lekker opvallend!Ook zijn er mooie tafellampen verkrijgbaar. De lampenstandaards zijn van metaal en hebben de vorm van de Eiffeltoren of een flamingo. Deze worden gecombineerd met kleurrijke lampenkappen in bloemmotief. De combinatie is een tikkie gewaagd, maar dat past bij Rice.
Verder hebben we nog zoveel mooie producten van Rice in de collectie: glazen retro vazen, kleurrijke pauwenkleden, geblokte plaids voor in de bank, opbergmanden en nog veel meer.
Kortom, kijk bij de wintercollectie van Rice en shop kleurrijke producten om je huis mee op te fleuren!


Ben je door het lezen van deze blog nieuwsgierig naar de collectie? Klik dan op deze link!

Kortingsactie: ben jij ook een Rice fan? Tot 1 november geeft IPPYS 10% korting op de gehele collectie *
* (sale is uitgesloten).
Kortingscode: RICE16Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts