INGMAR VAN OOSTEN . 04 Oktober 2016 . 0 comments

Leuke kinderkamerdecoratie

IPPYS heeft voor dit najaar weer mooie kinderkamerdecoratie ingekocht. De webshop zit weer vol met leuke spulletjes om de kinderkamer mee aan te kleden.

IPPYS heeft voor dit najaar weer mooie kinderkamerdecoratie ingekocht. De nieuwe posters van Sparkling Paper zijn vrolijk en goed te combineren met de houten posterdisplays. De nesting dolls in het zwartwit van Petite Monckey en de tipi plankjes zijn een echte must have voor de kinderkamer. 

De collectie van Sparkling Paper is uitgebreid met mooie zachte kussens. Er zijn verschillende opdrukken verkrijgbaar: mr. rabbit, mrs. rabbit, pinguins, een walrus, yeah baby yeah, dreams en een lieve roze flamingo. So cute!

Maar ook de nachtlampjes en de tipi plankjes van Petite Moncky vormen een mooie basis op de kinderkamer. De lampjes zijn ook leuk om cadeau te geven.

Bloomingville komt dit najaar met fijne kindermeubeltjes, mooie opbergkisten met wielen, XL kussen beer en fijne nachtkastjes met een opberglade in het roze en blauw. Ook het witte tafeltje met het bankje vormen een prima speelplek in de woonkamer. De kleden van schapenvacht in het roze en ijsblauw zijn lekker zacht om in weg te dromen!

Zoek je nog iets voor de kinderkamer? Shop dan bij IPPYS op de kidsdepartment 

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts