INGMAR VAN OOSTEN . 14 November 2016 . 0 comments

Sparkling Paper en IPPYS

Shop bij IPPYS de leuke producten van Sparkling Paper! IPPYS is trots op dit OER-Nederlandse label vol met mooie posters en kaarten en andere leuke producten. Daarom is er bij IPPYS een ruime collectie verkrijgbaar.


Afgelopen najaar heeft Sparkling Paper fluweel zachte kussens aan de collectie toegevoegd. Kussens met verschillende prints, zoals mrs. rabbit, flamingo whoop, walrus, magical moments, etc. De kussens hebben een print op de voorkant en een patroon op de achterkant. Ze hebben een mooie bies en zijn voorzien van een rits zodat de hoes kan worden gewassen. De kussencollectie is onlangs uitgebreid met twee zwart-witkussens die op de afbeelding hieronder te zien zijn. Yeah Baby.

 

Sparkling Paper heeft heel veel verschillende posters voor kinderen en volwassenen. De posters zijn lief, kleurrijk of juist minimalistisch in het zwart-wit. Ze zijn verkrijgbaar in 3 formaten, A4, A3 en soms in A2. De posters in A3 en A2 zijn te combineren met de leuke posterdisplays van eikenhout verkrijgbaar in het blauw, roze, mintgroen en zwart-wit. De kralenkettingen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Ze worden vaak als kraamcadeautje gebruikt in combinatie met een aantal lieve kaartjes. De ketting bestaat uit 2 rijen van kralen. Aan de onderste kralenrij zitten 5 knijpers waar kaarten of andere leuke kleine producten aan kunnen worden opgehangen. De kralenketting is verpakt in een mooie craft cadeau-vensterbox en is verkrijgbaar in het zwart-wit, roze, blauw of mintgroen. IPPYS geeft 2 weken lang 2,95 euro korting op de kralenkettingen dus van 27,95 voor 25,00 euro!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts