INGMAR VAN OOSTEN . 22 November 2016 . 0 comments

Winterwarm met Hubsch

Fijne meubels en woonaccessoires van Hubsch. Naast een basic collectie in zwart-wit en grijs heeft Hubsch deze winter veel donkerblauwe woonaccessoires. De de prachtige Scandinavische meubels in veelal eiken vormen een prima basis voor ieder interieur.

Dit najaar komt Hubsch weer met fijne meubels en woonaccessoires. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende batik-opdrukken in het zwart-wit of blauw-wit. 

Aanbieding van week 47
Een set van 2 kussens met dierenprint. Een kussen met een beer en een kussen met een wolf. Deze kussens geven een echte wintersfeer in huis! De kussens zijn inclusief vulling en 50x50 cm. 19,95 euro per set, zolang de voorraad strekt! Klik hier om de kussens van Hubsch te bestellen!


Tijdloze meubels in Scandinavisch design.
De meubels van Hubsch zijn veelal gemaakt van duurzaam eikenhout. Dit hout heeft een lichte kleur en een mooie nerf. Hubsch heeft prachtige bureaus in de collectie, fijne banken, toffe stoelen en leuke kastjes. De collectie is op elkaar afgestemd en prima onderling te combineren. Nieuw dit najaar zijn de transparante eetstoelen. Ze hebben een strakke vormgeving en zijn er in het grijs, blauw en doorzichtig transparant. Wow, echt gaaf!

Klik hier om naar de collectie van Hubsch te gaan.

 

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts