Verzendkosten & betaalmethoden

Verzendkosten
Nederland
brievenbuspakjes 1,95 euro
pakketpost 5,95 euro
meubels worden voor 14,95 euro bezorgd in Nederland

Begie en Duitsland
brievenbuspakjes 4,95 euro
pakketpost 7,95 euro
meubels worden voor 14,95 euro bezorgd in Belgie en Duitsland

Betaalmethoden

iDEAl
Paypall
Vooraf overmaken per bank
Sofort/direct ebanking
Bancontact/Mr. cash
IPPYS cadeaubon

iDEAL
De meeste betalingen worden gedaan met iDEAL, snel, gemakkelijk en veilig. Na ontvangst van het bedrag handelt IPPYS de bestelling binnen 48 uur af.

Paypal
Gemakkelijk en veilig betalen met je emailadres en paypall wachtwoord.  

Vooraf overmaken per bank
De betaling dient binnen 7 werkdagen overgemaakt te zijn op de bankrekening van IPPYS reknr. 5831955. Als het aankoop bedrag op de bankrekening van IPPYS staat, wordt de bestelling afgehandeld. 

Softorbanking/DIRECT e-banking
Deze betaalwijze wordt veel gebruikt door Duitse klanten.

Bancontact/Mister Cash
Deze betaalwijze is voor Belgische klanten.

Afterpay - achteraf betalen
AfterPay voert voor www.ippyswoondeco.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.ippyswoondeco.nl achteraf betalen vanaf € 10,- tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,-  Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.