SANNE . 02 Juli 2018 . 0 comments

Aan de wand

Geen vensterbanken in huis? Weinig kasten om dingen op of in te zetten? Maar wel allemaal leuke spulletjes die te mooi zijn om niet te laten zien? Geen probleem! Daar hebben ze tegenwoordig superleuke oplossingen voor. Denk aan wandplankjes, wandrekken, wandboxen. Inderdaad….alles voor aan de wand.

Wandrek alleen voor tijdschriften?
Vroeger werd een wandrek vooral voor tijdschriften gebruikt. Je zag het voornamelijk in wacht- en werkkamers en bij de kapper. Nu is het een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Met leuke kaartjes, foto’s, plantjes en andere mooie spullen. Natuurlijk afhankelijk van de afmeting van het wandrek, kun je jouw spullen erin kwijt. Het past niet alleen in ieder interieur door de verschillende materialen (metaal, hout, rotan), maar het past ook perfect in iedere ruimte. Zo kun je leuke kaartjes verzamelen in de hal, mooie foto’s in het toilet, allerlei inspiratie presenteren in jouw werkkamer en huiselijke spulletjes in de woonkamer tentoonstellen.

Geen vensterbank nodig
Ik heb maar één vensterbank in mijn woonkamer en om te voorkomen dat ik die helemaal vol stop met spullen, wat al snel gebeurt, zoek ik liever een andere oplossing. Ik ben daarom enorm fan van oplossingen aan de wand. Een houten wandrek van Hubsch bijvoorbeeld, is sfeervol en overzichtelijk. Ik wil er foto’s in zetten, maar ook kleine plantjes en prullen. Extra leuk is dat het op ooghoogte is, dus je spullen vallen nog meer op dan in de vensterbank. In de keuken wil ik graag wandplanken aan van die leren dragers. Nu helemaal hip, maar ook echt fijn om extra ruimte te creëren, voor bijvoorbeeld wat potjes en recepten.

Voor je favorieten
De wandboxjes, van KidsDepot bijvoorbeeld, zijn ideaal voor het bewaren van mooie herinneringen. Of een plantje of favoriete knuffel. Alleen niet die ene die je nog dagelijks bij je in bed hebt liggen natuurlijk. Boekjes in de kinderkamer kun je bewaren in een mand of kist, maar ze staan ook gezellig op een plank of in een box aan de muur.

Voor een speels effect kun je de boxjes op verschillende hoogten plaatsen.

Nog meer graag!
Als ik er zo over nadenk begrijp ik niet dat de hype nu pas is begonnen. Want, het is zo handig, leuk en trendy om te variëren aan de wand. Verschillende materialen, verschillende spullen, het drukt meteen een gezellige stempel op de ruimte. Ik heb zomaar het idee dat we nog veel nieuwe items zullen tegenkomen de komende tijd. Wij houden ze in ieder geval in de gaten en zullen de mooiste en unieke exemplaren aanbieden in onze shop!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »