SANNE . 20 Augustus 2018 . 0 comments

Back to business

Mijn vakantie zit er alweer op, net als die van vele anderen. Van tevoren leef ik erg naar de vakantie toe omdat ik het fijn vindt om even los te komen van het werk. Compleet andere dingen doen, maar ook vooral ruimte maken in mijn hoofd om er na de vakantie weer tegenaan te gaan. Dat is een geruisloos proces en het werkt eigenlijk altijd hetzelfde. Eerst een week afkicken. Dan een week compleet relaxed genieten van mijn gezin en de andere omgeving en daarna alle opgedane inspiratie, ideeën en to do’s uitwerken voor als ik weer ‘back to business’ ben.

Vlak voor mijn vakantie probeer ik een einde te maken aan de chaos en mijn werkplek zowel thuis als op kantoor netjes achter te laten. Want, als ik dan terugkom, is de wereld immers veranderd en kan ik fris beginnen… Werk afronden en overdragen, dossiers netjes opruimen, pennen en potloden (wat kun je daar veel van hebben zeg…) in een daarvoor bestemde pot stoppen, mijn wandrek en kalender bijwerken… ga zo maar door.

Opgeruimd staat netjes

Eerlijk is eerlijk, als ik dan terugkom is het toch stiekem wel fijn dat het bureau opgeruimd is. Lekker overzichtelijk, je weet precies wat je te doen staat en het lijkt een rustige eerste dag te worden. Nieuwe folders, plaatjes en memo’s die ik heb bewaard krijgen een mooi plekje aan de wand en ik besluit op het werk dat het kantoor er deze keer ook aan mag geloven. Het bevalt me wel, dat opgeruimde…

Handige opbergers

Her en der schuif ik met wat meubels en zet ik nieuwe accessoires neer. Losse paperassen en kantoorartikelen zet ik bij elkaar. Wat dat betreft zijn de boxen en manden van Hübsch ideaal. Door er twee op je bureau te zetten, kun je alles bundelen. Dat staat direct rustiger. Of je zet een paar metalen bakken of opbergmanden naast of in de buurt van je werkplek. Niet alleen handig voor thuis: ook voor frutsels op het werk!

'Flexplekken'

De nieuwe plannen voor IPPYS worden door ons team uitgewerkt, aan de grote tafel of aan ieders bureau. Maar vaak genoeg kijken we even met elkaar mee. Daarom hebben we onder de bureaus diverse krukjes staan, die je er makkelijk ‘even snel’ bij kunt pakken. Zoals het krukje Nola van Broste Copenhagen en het metalen krukje van KidsDepot; echte aanwinsten op kantoor. Je creëert zo in een handomdraai een extra zitplek, perfect voor kleine (flex)ruimtes. Je kunt de kleur kiezen die het beste bij je interieur past.

Met wat kleine veranderingen heb je zo weer een nieuwe inrichting, waardoor je er de komende tijd weer tegenaan kunt!

Ik in ieder geval wel. Er mist naar mijn mening hier en daar nog een plant bij ons op kantoor, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Want, wie gaat er dan voor zorgen? De bloempotten van Bloomingville zouden erg fraai staan met bijvoorbeeld een prachtige bananenplant erin. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »