SANNE . 29 Oktober 2018 . 0 comments

Herfstproof met nieuwe accessoires

Word jij ook zo enthousiast – lees: hebberig – van nieuwe woonaccessoires? Ik wel! Iedere keer als er een nieuwe collectie aan komt of het seizoen verandert, wil ik weer inslaan. Andere seizoenen vragen om andere kleuren en die wil ik dan graag overal doorvoeren.

Dat kan natuurlijk niet altijd, maar ik kom er vaak wel mee weg als ik her en der nieuwe items toevoeg. Persoonlijk vind ik het namelijk wel tof om de kleuren eruit te laten springen en dan heb ik aan enkele stuks niet genoeg.

Combineren met kleur
Zoals op dit moment; goud en groen is helemaal hot. Dan is het gaaf om meerdere kaarsen, kandelaars en andere items in die kleuren toe te voegen. Natuurlijk combineer ik het wel met alle basics die ik heb en ik doe vrij weinig spullen weg. Er is altijd wel weer iets te combineren. Mijn bank is simpel en grijs, maar hij zit heerlijk. Met een tof groen plaid en nieuwe kussens erop ziet het er weer helemaal hip uit. Okergeel is nu ook de trend. Een mooi okergeel plaid en bijvoorbeeld gouden kandelaars van Bloomingville in de vensterbank geven net weer een andere look aan je zithoek. Bekijk het overzicht Bloomingville plaids

Herfst interieur
Zomers heb ik vaak een vaas met een wildboeket op tafel staan. In het najaar maakt deze plaats voor de herfsttafel en gevonden producten uit het bos. Logisch, maar dan staat het al snel rommelig. Er wordt immers nogal wat gevonden… Ik zet dan graag een plateau op tafel. Daar combineer ik wat kleine schaaltjes met kastanjes, bladeren en pompoenen. En zet ik er mooie stompkaarsen bij. Bijvoorbeeld in het hippe groen of iets stoerder grijs. Een grote tak kan evengoed in een vaas of zelfs in een waterkaraf.

Wat kussens, kaarsen, kandelaars en plaids en een groot deel van het huis is weer als nieuw. Op het aanrecht maken de glazen plaats voor de bekers, en het water voor de thee. Ben je toe aan een nieuw servies dan is de serie van Broste Copenhagen trouwens echt een aanrader.

En ben je al helemaal voorzien en is jouw huis al helemaal herfst-proof? Maar heb je wel zin in wat nieuws? Kijk dan eens bij onze cadeau top 20. Deze wisselende categorie biedt talrijke leuke hebbedingetjes die je vaak niet voor jezelf koopt, maar juist als verrassing voor een ander. Persoonlijk vind ik het geven van een cadeautje nog leuker dan het krijgen…

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »