NINA . 02 Juli 2018 . 0 comments

Een paastafel waar je u tegen zegt

De paasdagen komen eraan. Als ik aan Pasen denk, dan denk ik aan familie, paaseieren eten én verstoppen en lekker lang tafelen. Het is stiekem een goed excuus om je uit te sloven in de keuken. En wat dacht je van de tafel? Het is pas écht Pasen met een vrolijk tafelkleed, mooie kopjes en kleurrijke borden. Neem maar van ons aan; zo smaakt die paasbrunch nóg beter!

Voor ieder wat wils
Pasen is samenzijn. Met het gezin of met de hele familie. Het liefst twee dagen achter elkaar. Als de ruimte het toelaat schuiven we nog meer stoelen aan en zetten we nog meer schaaltjes met lekkers op de gedekte tafel. Gekookte eitjes, paasbrood, vers gebakken croissantjes, verse jus d’orange en natuurlijk de nodige chocolade. Voor ieder wat wils en geserveerd in een mooie schaal natuurlijk.

Een kleurrijke aankleding
Om het échte ‘paas-gevoel’ te creëren, mag een kleurrijke aankleding niet ontbreken. Sterker nog: de paasdagen zijn bij uitstek geschikt om jouw serviescollectie eens flink te showen. Of misschien nog even snel aan te vullen, vlak daarvoor. De pastelkleuren geel, groen en paars voeren vaak de boventoon tijdens deze dagen, zo zijn wij zelf verliefd op deze grijs/groene, strak vormgegeven theepot van Hübsch. Een eyecatcher op de paastafel! Maar je kunt het ook best eens over een andere boeg gooien; wat dacht je van een rustieke look & feel? Haal het juiste servies in huis en je krijgt vanzelf een paastafel waar je u tegen zegt!

Voor de kids
Voor kinderen is Pasen een feest. Eieren beschilderen, eieren zoeken en vooral heel veel chocolade eten… Ach, en niet alleen kinderen zijn hier gek op. Volwassenen hebben minstens zoveel plezier bij het verstoppen en schilderen graag mee. Wij vinden het belangrijk om bij de aankleding ook aan de kinderen te denken. Als het past kun je een eigen tafel voor de kids dekken, of je zet wat gezellige schaaltjes en items voor hen op de tafel waar iedereen aan zit. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je paasstolletje vanaf een heus konijnenbord op te peuzelen? Of de jus d’orange te drinken vanuit een konijnenbeker? En je zelf gezochte paaseieren kun je mooi bewaren in een vrolijk schaaltje van Rice.

Ik heb nu al zin in Pasen. Jullie ook?

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »