SANNE . 01 Januari 2019 . 0 comments

Happy new year

Allereerst wensen wij van IPPYS woondeco iedereen natuurlijk een heel goed en liefdevol 2019. Geniet van de mooie momenten die het jaar je brengt en maak het vooral gezellig met elkaar!

Dag kerstboom…

…tot over een maand of 11. December is natuurlijk dé feestmaand en daar genieten we met volle teugen van. Met fijne kaarsjes, een mooie boom in wat voor vorm dan ook en lekker (en vooral veel) eten. Toch vind ik het stiekem ook wel fijn dat het weer voorbij is. De boom eruit, alles weer lekker schoon en fris en er is ineens ook weer ruimte voor nieuwe ideeën. 

Tijd voor wat nieuws?

Ikzelf mis na het verdwijnen van de boom, vaak sfeerverlichting. Want ineens is het toch wel weer een donker hoekje. Daar moeten we dan maar wat aan doen! Ook heb ik na de grote schoonmaak zin om alles om te gooien. Herken je dat? De een verft z’n muur over, de ander richt de kamer anders in. Of beide. En die bank die tijdelijk ergens anders stond, staat daar eigenlijk best goed…maar wat zet ik ervoor in de plaats?

IPPYS woondeco in 2019

Goede voornemens, daar doe ik eigenlijk niet aan. Maar als ik toch iets moet noemen is mijn goede voornemen om weer een jaar, samen met Thirza en ons team, met plezier te knallen met IPPYS woondeco. Wat hebben we een mooi jaar achter de rug. Wat een beleving: we vinden het nog steeds te gek dat we deze stap hebben gezet en ontdekken steeds weer mooie nieuwe trends en producten om onze klanten blij te maken. 

IPPYS woondeco voelt voor mij als een feestje en ik kijk er erg naar uit om weer nieuwe items aan de collectie toe te voegen. Meer velvet (zoals de lijn van Broste Copenhagen), meer servies, meer kinderkameraccessoires. Toffe stoelen, stijlvolle vazen (mooie grote zoals deze van Bloomingville) en kleedjes waar je op én onder kunt liggen…. 

Het komende jaar laten we veel van ons horen. We stellen weer nieuwe workshops voor je samen en we willen nog meer inzetten op jouw persoonlijke woonstijl. Want, niemand is hetzelfde. Het gaat erom dat jouw huis een thuis is, en daar dragen we graag aan bij. 

Bel of mail ons!

Voor vragen en tips kun je dan ook altijd bij ons terecht. Zoek je iets dat je niet kunt vinden op de website, stuur ons een mailtje: we gaan graag voor je op zoek!

En wil je toch nog even nagenieten van de kerst, kijk dan eens bij onze Kerstcollectie, die is nu in de sale! Of sla alvast in voor volgend jaar….dat scheelt een hoop decemberstress.

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »