JEDIDJAH . 20 September 2019 . 0 comments

Herfst! Weer lekker naar binnen

De donkere dagen komen er weer aan. Ondanks dat het nog best mooi weer is, kun je ’s avonds al weer goed merken dat de dagen korter worden en de avonden langer. De lampen gaan weer een stuk vroeger aan en we mogen weer heerlijk op de bank kruipen. Hoewel de warme zomerdagen heerlijk zijn, is de herfst toch wel mijn meest favoriete seizoen!

Breng licht in je woonkamer

Ik vind de herfst dus echt heerlijk, maar dat betekent niet dat ik van donker houd. Als de gordijnen dichtgaan, vind ik niets fijner dan de lampen aan te knippen. Het is een soort geborgenheid wat dat uitstraalt, denk ik. Nu ben ik wel zo’n type die van makkelijk houdt. Want met al die staande vloerlampen in de hoeken van de woonkamer, vind ik het toch wel erg fijn om die met een afstandsbediening aan of uit te doen. Noem me lui, maar ik vind het een uitvinding! Je huis herfstklaar maken? Breng dus vooral de komende tijd mooi en warm licht in je woonkamer.

Even niks doen

Als echte huismus vind ik het wel zo prettig om het huis netjes te hebben (daarvoor hoef je niet eens een doorgewinterde Marie Kondo fan te zijn). Dus nu we allemaal weer wat vaker binnen zijn, ben ik onbewust ook weer meer aan het opruimen. Ik vind het heerlijk om met een warm dekentje op de bank weg te duiken met een boek of leuk magazine. Door knusse hoekjes te creëren is het na een dag werken makkelijker om echt te ontspannen. Zo’n plekje nodigt toch uit om even niks te doen en rustig te zitten.

Gezellige avonden

En wat dacht je van weer gezellig aan de eettafel een spelletje doen. Want dat is ook het leuke aan de herfstperiode. In de zomer ga je ’s avonds toch altijd net iets langer door; waar we in de herfst net iets eerder afremmen. En dat hoeft dus zeker niet ongezellig te zijn! Nodig vrienden uit of daag je familie uit voor een spelletjesavond. Niks knusser dan gezellig met elkaar te strijden om de winst ;-) Mét een hapje en een drankje natuurlijk! Meteen een goede reden om je leuke servies te gebruiken voor lekkere hapjes of te trakteren op die heerlijke chocoladedrop van Lakrids bijvoorbeeld.

Kortom. Als je huis gezellig is ingericht, is binnen zijn best leuk! Heb jij ook zo’n zin in de herfst?

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »