SANNE . 08 Juli 2018 . 0 comments

IPPYS woondeco ging even offline

Afgelopen zondag stonden we op de Hippiemarkt in Lelystad met een greep uit ons aanbod woonaccessoires. Stiekem vonden we het een beetje spannend. Want, hadden we wel voldoende aanloop bij onze kraam? Stonden we er met de juiste producten? Hadden de bezoekers van deze specifieke markt wel zin in woondecoratie? Kortom, best eng zo’n eerste keer offline.

Gezellige drukte

Het weer speelde een belangrijke rol. Het was een prachtige dag: de zon scheen de hele tijd! De mensen waren vrolijk en we kregen al snel veel aanloop. Het doel van onze deelname was om kennis te maken met onze klanten. En om met trots onze producten in het echt te laten zien aan een groter publiek. Bij onze kraam konden mensen het servies aanraken, de kleuren bekijken, de grootte van een vaas beter inschatten en de stof van het vloerkleed voelen. We realiseren ons namelijk dat het soms best lastig is om de juiste keuze te maken op de website, en dat je soms gewoon een product in het echt wilt zien.

Publiekstrekker

Het servies van Rice DK was een echte hit. Kwam het door de zon of zomerse sfeer? Geen idee, maar mensen werden helemaal blij van de verschillende kleuren en printjes op de kommen, borden en bekers. Het was een heuse publiekstrekker. Ook viel het prachtige Nordic servies van Broste Copenhagen in de smaak. We kregen geregeld de vraag of er meer te bestellen was en ook kwamen er ervaringsdeskundigen: zij waren al erg tevreden over dit servies!

Konijn om van te eten

Het konijnenbordje van Bloomingville lachte iedereen toe. Wat een schatje, rustig qua kleur en materiaalgebruik wist hij er toch uit te springen. “Een mooi kraamcadeau” of “Ideaal voor mijn zoontje” hoorden we zeggen. We hadden er een mooie actieprijs van gemaakt, misschien dat dat heeft gewerkt.

Oeps…

De fakkels pasten perfect bij de tijd van het jaar. Helemaal hip en trendy én heel praktisch tijdens de lange zomeravonden. We durfden het niet aan om er eentje aan te steken, maar ze lagen geduldig op de kraam. Helaas moesten we ze na een tijdje opbergen omdat het gewoonweg te warm werd. Een goed leermoment: een fakkel kan het beste niet de hele dag in de zon staan!

Mooie ervaring!

Aan het einde van de dag waren we moe, maar erg tevreden. Een mooie ervaring! De producten werden positief ontvangen en de collectie spreekt aan. We hebben veel inspiratie opgedaan voor de webshop. Doordat we mooie gesprekken hebben gevoerd kunnen we ons aanbod nog meer afstemmen op de behoefte. Met als doel om producten aan te bieden waar onze klanten blij van worden. Al zijn we daar natuurlijk continu mee bezig!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »