THIRZA . 02 Juli 2018 . 0 comments

Mijn moederdag

Ik heb nooit veel met moederdag gehad. Dit komt mede doordat mijn moeder op jonge leeftijd is overleden. En daarbij vond ik dat het zo’n commerciële dag is, zo’n dag waar iedereen op aanhaakt… Nu ik zelf al een aantal jaren moeder ben, heeft het begrip moederdag toch een andere lading gekregen.

Ook al heeft het een hoog verkoop-gehalte, de kinderdagverblijven en scholen maken er altijd een waar feestje van. Hoe jong ze ook waren, ik kreeg de mooiste knutsels. Een gepersonifieerd theezakje, met een geverfd handje erop. Een gedichtje gelardeerd met een mooie tekening. En zelfs een versierde dakpan met ‘jij bent de liefste mama’ erop! 
Al deze creatieve uitspattingen worden met een warm onthaal geaccepteerd. Ik ben er blij mee, maar heb stiekem niet alles bewaard. De dakpan is - helaas - stuk gevallen en het theezakje heb ik allang gebruikt.

Naast alle knutselwerkjes kopen ze er tegenwoordig ook wat bij. Dan komt dat commerciële toch om de hoek kijken. En eigenlijk vind dat toch wel erg leuk! 
Ik houd bijvoorbeeld erg van lezen, dus een goed boek is welkom. Of iets leuks voor in huis, een bos bloemen in een mooie vaas of een nieuwe kaarsenstandaard. Dan maar afstappen van mijn principes, want iets moois krijgen is - dat je kinderen echt voor je hebben uitgezocht - ook waardevol. En daar is moederdag, hoe commercieel ook, een uitgelezen mogelijkheid voor!

Wij hebben uiteraard ook een aantal mooie items voor je geselecteerd om jouw moeder te geven. Of je man te tippen ;-)

Geheel in de trend van nu zijn glazen organizers. Dit zijn een soort opbergboxen, maar daar doe je dan mooie spulletjes in, in plaats van rommeltjes die je liever niet ziet. Ze zijn erg stijlvol met een mooie koperen bies. Je kunt er bijvoorbeeld je mooiste boeken in leggen of leuke schriftjes met wat pennen. Moeders zal dit vast kunnen waarderen.

Wat deed je het liefst toen je vroeger uit school kwam? Juist, lekker samen met je moeder thee drinken. We hebben een ideaal theeservies hiervoor: een prachtige theepot met 4 bijpassende kopjes. Het groenige, zandkleurige geheel past overal wel bij. Het is van het Deense merk Hübsch, waarbij alles handgemaakt is. De producten zijn sober vormgegeven, prachtig in z’n eenvoud. Maar pas op met drinken, de kopjes hebben geen oortje.

En van warm, naar koud water: dat drink je uit een waterkaraf met bijpassende glazen van Broste. Vooral omdat mama het altijd zegt: “genoeg blijven drinken he”!

Wanneer je het moeilijk vindt om te kiezen hebben we een IPPYS cadeaubon van 25,00. Het gaat zo in z’n werk: je schaft zelf de bon aan via onze site. Bij het verzendadres vul je de gegevens in van de ontvanger. Wij sturen de bon in een leuk pakketje op en met de unieke code kan zij via ippyswoondeco.nl iets leuks uitzoeken. Handig toch?

Wij wensen jou een hele fijne moederdag, dat je maar leuke tekeningen en knutselwerkjes mag krijgen en…, wellicht nog iets leuks voor in huis!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »