THIRZA . 14 Februari 2020 . 0 comments

Mijn Valentijn

“Schrijf jij een blog met thema Valentijn?” vroeg mijn collega aan mij. Goh, dan moet ik toch echt goed nadenken wat ik nou eigenlijk met Valentijn heb. Roze, rood, hartjes, bloemen en chocolade. Deze standaard associaties komen naar boven, maar Valentijn is veel meer dan dat. Vroeger, in mijn tienerjaren, was deze dag heel spannend, weet ik nog. Geen social media of mobiele telefoons, dus wanneer je op deze dag een fysiek kaartje in de bus had liggen, dan was je blij verrukt. De hele dag in de spanning of de postbode je wat had gebracht.

PTT post draaide overuren op deze dag. Snel na het 8e uur naar huis om te kijken wat er lag op de deurmat. Meestal was die leeg, maar 1 jaar niet. Toen had ik een aanbidder, want onder de spannende boodschap ‘ik vind je leuk’, stond dan geen naam... De volgende dag met een op hol geslagen hartslag naar school, want wie zou dat nou zijn?

Ik kan me niet herinneren of dit geleid heeft naar een verkering. Maar wat een spannende tijd was dat!

Tegenwoordig wordt Valentijn heel wat commerciëler aangepakt. Geen winkel heeft geen specials in de schappen liggen. De Hema, de supermarkt, de bloemist, de boekenshop, stuk voor stuk uitgerust met de mooiste Valentijnsartikelen. Het is bijna gênant als manlief/vrouwlief met niets thuiskomt. Je kan er in ieder geval niet omheen of het moet een bewuste keus zijn ;-)

Wij hebben er bewust voor gekozen om dit jaar niet met de hype mee te gaan. Gewoon, omdat dit ook kan. We hebben vanzelfsprekend genoeg in de shop om je huis een cadeautje te geven, maar dat kan uiteraard het hele jaar door! Check bijvoorbeeld onze cadeaupagina.

We zijn momenteel achter de schermen druk bezig met ons IPPYS magazine, editie voorjaar/zomer. Ook weer bomvol met inspiratie en mooie producten. Binnenkort, bij jou op de mat (sturen we mee met elke bestelling). Alsof het een Valentijnskaartje is..., spannend hè?!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »