SANNE . 19 Juli 2019 . 0 comments

Mooi merk, mooi verhaal

We zijn steeds weer op zoek naar mooie producten als aanvulling op ons bestaande assortiment. De basiscollectie vullen we geregeld aan met seizoensspecifieke accessoires, nieuwe ontwerpen en ook met nieuwe merken. We kijken bij dit laatste vooral naar de toegevoegde waarde - waarom past het zo goed - en naar de hoge kwaliteit die we nastreven.

Maar ook naar het verhaal achter het merk. En als dit merk dan ook eens té lekkere producten heeft, moeten we het natuurlijk hebben! Ik heb het nu over het merk Lakrids by Bülow. Een Scandinavisch merk met een bijzonder verhaal.

Passie

Opgericht door Johan Bülow met passie voor hét Scandinavische product Zoethout. Begonnen met drop en dropvarianten in zijn eigen winkel, uitgegroeid naar allerlei producten met drop als basis die worden gemaakt in zijn fabriek in Denemarken. Een prachtig verhaal van iemand die iets origineels wil creëren en daar de ‘wereld’ mee wil verleiden. In mijn geval is dit gelukt! Ik kwam ermee in aanraking toen ik in Denemarken op vakantie was in 2018. We kochten een potje A, the Original, met drop en chocolade. Perfecte combinatie dacht ik zo, ik ben gek op beide!

Een beetje vreemd, maar zooo lekker

En het was ontzettend lekker. De kinderen moesten wel even wennen, die vonden het maar vreemd. Maar dan wel weer zo vreemd, dat ze er graag nog eentje wilden proeven om de bijzondere smaak in hun mond te hebben. En dat is precies waar het om draait. Het is uniek, je hebt het nog niet eerder gehad en het is ook moeilijk uit te leggen… je moet het gewoon zelf proeven!

Dus toen ik een jaar later souvenirs zocht op de luchthaven van IJsland en ik deze potjes zag staan, was ik verkocht. Ik kocht voor iedereen een variant, waarvan ik dacht dat ze in de smaak zouden vallen. En gelukkig bleek dat ook zo! ‘Jammer dat het op is’, kreeg ik te horen. ‘Blijer kun je me niet maken als liefhebber van chocolade én drop’, zei een ander.

Te koop bij IPPYS

In Nederland dacht ik: het zou toch te gek zijn als we dit bij IPPYS gaan verkopen. Het is een perfecte aanvulling op ons assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen en het is ‘all over’ Scandinavisch. Alleen de verpakking is al mooi. Ik zocht contact met de producent en deze week hebben we de eerste voorraad ontvangen. Klaar om naar de eindgebruiker te gaan… want het zou niet best zijn als het hier blijft staan. Veel te verleidelijk…

Tip: zoek je een origineel cadeautje? Reken maar dat je hiermee iets bijzonders meebrengt!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »