SANNE . 02 Juli 2018 . 0 comments

‘Onze passie voor interieur delen we met jou’

Per 1 januari 2018 zijn wij trotse eigenaar van IPPYS woondeco. Een walhalla van mooie accessoires en spullen die het wonen super fijn maken. Wij, Sanne en Thirza, werken al jarenlang samen in de wereld van creatieve communicatie. En naast het delen van onze liefde voor dit mooie vak hebben we onze gezamenlijke passie voor stijlvolle spullen. Dit komt samen in IPPYS woondeco.

Per 1 januari 2018 zijn wij trotse eigenaar van IPPYS woondeco. Een walhalla van mooie accessoires en spullen die het wonen super fijn maken. Wij, Sanne en Thirza, werken al jarenlang samen in de wereld van creatieve communicatie. En naast het delen van onze liefde voor dit mooie vak hebben we onze gezamenlijke passie voor stijlvolle spullen. Dit komt samen in IPPYS woondeco. Thirza: “het voelt voor mij als een perfecte aanvulling. Geweldig om je passie te kunnen delen!” Sanne: “Eerlijk gezegd is mijn passie alleen maar groter geworden. Ik vind het te gek om nieuwe trends te ontdekken, maar ook om een bestaand interieur aan te passen met enkele nieuwe woonaccessoires.”

Een cadeautje
Sanne: “Vroeger was ik altijd bezig met het ‘stylen’ van mijn slaapkamer. Geregeld moest alles anders en veranderde ik de boel. Dat waren niet perse nieuwe spullen; ik was ook vaak met een kwast en verf in de weer. Later, bij mijn eerste woning struinde ik de kringloop en woonwinkels af voor mooie spullen om een fijne sfeer te creëren. Een thuis! En nog steeds, na verschillende verhuizingen, kinderkamers en andere projecten ben ik nog graag bezig met het inrichten van ruimtes.” Voor Thirza geldt dit net zo. “In woonbladen lees ik regelmatig. Ik zie dan toffe spullen en mooie trends die wil wil toepassen. Niet perse voor mezelf maar ook voor anderen. Eigenlijk zijn woonaccessoires ook gewoon cadeautjes. Net als mooie make-up of kleding, daar besteed je ook aandacht aan. Voor mij staat voorop dat dat voor je huis, ook geldt. Het is een verlengstuk van jezelf. Een plek waar je je fijn moet voelen. Daar horen mooie, maar vooral passend spullen bij.

Aandacht
Thirza: “Een mooi kleed of kussens maken je zithoek al heel anders. Maar ook een tof theeservies geeft het thuisgevoel én gezellig samenzijn een extra dimensie. Aan ons de uitdaging om juist die spullen aan te bieden die voor onze klanten dat extra gevoel meegeven.” Sanne: “Toen IPPYS op ons pad kwam, voelde het voor mij als een perfecte aanvulling.  Hoe gaaf is het om mooie spullen te mogen uitzoeken voor een ander? Het voelt alsof je cadeautjes verkoopt, omdat je er iemand anders heel blij mee maakt.”

We besteden graag veel aandacht aan wat we selecteren en verkopen. Maar dat is niet het enige! Alles wat je bij IPPYS koopt wordt met zorg verpakt. Het leuke van IPPYS is, is dat je ook iets voor een ander kunt kopen. Een mooie vaas, een prachtig kussen of een leuk waxinelichthoudertje. Je geeft het mooi cadeau!”

We zien je graag in onze shop.

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »