THIRZA . 02 Juli 2018 . 0 comments

Op pad

Als nieuwe webshop eigenaren hebben we onszelf eerst ondergedompeld in ons eigen, huidige aanbod. Wat hebben we eigenlijk allemaal, hoe ziet het eruit en voelt het product? We lopen rond in ons magazijn er worden daar, keer op keer, weer blij van. Wat een mooie accessoires! We moeten oppassen zelf niet onze grootste klant te worden :-)

Nu het allemaal een beetje eigen begint te raken, kijken we stiekem ook over het randje. Wat voor merken en producten passen er nog meer bij onze Scandinavische look? Afgelopen weekend hebben we een heleboel inspiratie opgedaan bij de ShowUp in Vijfhuizen, onder de rook van Amsterdam.

Op de plattegrond staan onze eigen leveranciers al gearceerd. Hupsch Interior staat er met een uitgebreide stand, vol prachtige spullen. Concreet zijn we op zoek naar hippe bijzettafels, mooie vazen, rotan manden of aantrekkelijke opbergers. Al dat vinden we, en nog meer. We zoeken contact met onze leverancier van Broste Copenhagen, waar we verleid worden tot de aanschaf van een krukje ‘met een knipoog naar vroeger’. Wat een aanwinst! Houd de nieuwe collectie op onze site in de gaten.

Na wat aandacht voor de innerlijke mens vervolgen we onze weg door de hal, vergeven van prachtig aangeklede stands in allerlei categorie. Voor elk wat wils. Winkels gericht op o.a. kinderproducten, kleding, woonaccessoires, etc. kunnen hier hun hart ophalen. Het is alsof je door een snoepwinkel loopt. We hebben het geluk dat Sanne en ik beide vallen voor hetzelfde product. We houden van de Scandinavische stijl, de materialen en de kwaliteit die daarbij komt kijken.

Naast onze vertrouwde merken, hebben we ook kennis gemaakt met - voor ons - nieuwe leveranciers. Merken die perfect passen in onze winkel. We gaan eerst onderzoeken of er vraag naar is en of het ook niet onze eigen collectie ‘bijt’. We’ll keep you posted!

Eerst nu inkopen doen van alles wat we gezien hebben. Wat is het toch heerlijk om samen op pad te gaan voor iets dat je allebei leuk vindt.

Afbeelding IPPYS blog 'op pad'

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »