THIRZA . 02 Juli 2018 . 0 comments

Passie

Wat is passie? Voor mij is dat iets waar ik heel blij van word. Niet zozeer iets waar ik dagelijks mee bezig hoef te zijn. Maar wanneer ik het doe, dan word ik enthousiast en wil ik meer! 

Zo liep ik eind 2017 tegen deze webshop aan. Hij stond te koop. Meteen borrelde een gevoel op..., dit is iets voor mij! De sfeer sprak me aan, de producten die te koop staan kan ik me mee identificeren; alles klopte gewoon. Mijn compagnon Sanne - we hebben samen fresh focus, creatief communicatiebureau - was ook direct enthousiast en na enkele gesprekken met de huidige eigenaren, was de deal gesloten! We zijn een onderneming rijker!

En wat voor één: een woonaccessoire-webshop met potentie. Want, onze intentie is om er weer flink nieuw leven in te blazen. Onze volgers weer laten weten dat we er zijn. En op zoek naar leuke nieuwe merken waar markt voor is. We gaan er voor!

Hou ons in de gaten, want we hebben grootse plannen. Graag tot zien in onze woonwebwinkel!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »