THIRZA . 22 Januari 2019 . 0 comments

Rust in je huis, rust in je hoofd

Het is weer zo’n dag…, van afspraak naar afspraak, beoordelen van gemaakte creaties, schrijven van een tekst en daarna nog een offerte de deur uit gedaan.

Naast IPPYS hebben Sanne en ik namelijk creatief communicatiebureau fresh focus waar de dag meestal mee gevuld is. Rond half 6 richting huis; nog even nadenken in de auto over de winactie van IPPYS op Instagram. We hebben namelijk met zorg een mooi serviespakket samengesteld dat we samen met Casakatoo weggeven. Altijd weer leuk om weer een samenwerking aan te gaan met enthousiaste mensen!

Fijn thuiskomen

Thuis wacht het eten en de kinderen op mij, wat altijd fijn thuiskomen is. Lekkere natte zoenen en een omhelzing horen daar standaard bij. Maar ook de nasleep van een middag spelen na school. Lloyd en Jay vliegen in hun Lego Ninjago mecha’s door de kamer en de andere ninja’s racen in hun voertuigen over tafels en banken om het spel te bekrachtigen. Alles wat ze bevechten wordt ook achtergelaten, dus ja… kijk uit waar je loopt. De eettafel ligt vol met ingrediënten voor het maken van slijm. Want, ja, inmiddels lukt dit mijn dochter wel.

Klink het herkenbaar?

Een opgeruimd huis

Voor mij geldt in principe dat wanneer mijn huis (redelijk) opgeruimd is, dat het dan ook rustiger wordt in mijn hoofd. Na zo’n drukke dag is het fijn om in een geordende woonkamer terecht te komen. Maar dat is een utopie :-)

Gelukkig hebben we rekening gehouden met opbergmogelijkheden voor rondslingerend speelgoed. Zo hebben we verschillende kasten waar de deurtjes van dicht kunnen. Maar ook diverse manden waar vanalles in gegooid kan worden. Ook voor ons leesvoer (de Ninjago-strips, de Junior Geographics en de krant uiteraard) hebben we een grote lectuurmand waar in gestapeld kan worden. Altijd handig.

Hoe doen jullie dit? Ben benieuwd!

Winactie Instagram

En check nog even onze winactie op Instagram! We hebben namelijk nieuw servies ingekocht van Broste: Nordic Sand. Je kunt daarvan een theepot, 2 mokken en een theetip winnen. Wie niet waagt, die niet wint!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »