STYLISTE CORRIE (VILLA MELIEFSTE) . 31 Januari 2020 . 0 comments

Styling the look: Back to Basic

Een van de interieurtrends die we in 2020 veel zien, is de Back to Basic interieurstijl. Een rustige, basic stijl met natuurlijke materialen. Spreekt je dit wel aan? Lees snel verder om te kijken hoe jij deze interieurtrend toepast in jouw interieur.

Een warme jas
In de Back to Basic interieurstijl krijgt je huis eigenlijk een warme jas aan. Je richt je huis in met warme, natuurlijke materialen. Zand, klei en aardewerk tinten spelen de hoofdrol in deze interieurtrend.

Waar komt deze interieurtrend Back to Basic vandaan? Deze stijl is een reactie op ons drukke bestaan om ons heen. We willen graag dat ons huis een rustpunt is. Een plek waar we thuis kunnen komen. Kunnen spelen, werken en leven.

Kleuren en materialen in de basic stijl
Hou je van deze stijl dan kies je vooral voor natuurlijke materialen. Aardewerk, hout, linnen en andere natuurlijke stoffen.

De vloerkleden en zelfs kamerbreed tapijt komt weer terug en zeker in deze Back to Basic stijl wordt daar veel gebruik van gemaakt!

Deze Back to Basic stijl krijgt ook een vleugje glans. Je kan in deze interieurtrend kiezen voor een glanzende tegel voor in de keuken. Of woonaccessoires in messing. Materialen als terrazzo in keukenbladen, bijzettafels of accessoires geven net een accent in het verdere rustige palet.

Voor de materialen en de kleuren zie je naast de naturellen en zand en moddertinten ook een aantal warme kleuren. Van Vestingh paint heb ik in het kleur en materialen moodboard de kleur silent cinnemon en sensational sand gebruikt. Deze kleuren zijn een mooie afwisseling in het verdere naturellen palet.

Passende woonaccessoires
Naturellen in aardewerk, houten snijplanken zoals de snijplank Todd van Broste, mooie plaids en opbergmanden in rustige warme tinten passen helemaal in deze Back to Basic interieurtrend. Kies bijvoorbeeld het mosterdgele plaid van Hübsch of het serviesgoed Nordic Sand van Broste. Deze woonitems uit de shop van IPPYS woondeco zijn mijn favoriet. Hiermee creëer je zo de Back to Basic interieurtrend in je eigen huis. Net als de stenen potten van Hübsch of de mooie bruine vilten opbergmand van Present Time.

Ga lekker aan de slag en maak in je woonkamer een heerlijke warme sfeer die helemaal past bij de Basic interieurtrend!

Groet, Corrie

www.villameliefste.nl

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »