JEDIDJAH . 22 Augustus 2019 . 0 comments

Weer naar school en kantoor!

Volgende week zitten álle leerlingen weer in de schoolbanken. Vaarwel zomervakantie! Ook de papa’s en mama’s, die samen met hun kinderen van vakantie genoten, gaan weer aan het werk. Om je te behoeden voor een vakantie afterdip en er juist een feestje van te maken, hebben wij een paar leuke ideeën die de schooldag van de kinderen of jouw eigen werkdag een gouden randje geven.

Fruithapjes met een beetje extra liefde

Ook bij ons thuis mogen we er weer aan geloven; ons zoontje mag weer naar school. Dat vindt hij stiekem best spannend en als moeder wil ik het hem natuurlijk zo leuk mogelijk maken. En hoe kan dat leuker dan met een vrolijk tussendoortje waar hij blij van wordt. Nu ben ik niet mega creatief (of eigenlijk ontbreekt het me vooral aan tijd), maar zijn lievelingsfruit wordt heel simpel een nog grotere verrassing in een funky bakje. En voor de overblijf is een broodje in een mooie broodtrommel leuker dan in een saai plastic zakje. Plus je bent meteen een stuk milieubewuster bezig. Nog een heel simpele tip waarmee je de dag van je kind kunt maken: schrijf op zijn of haar banaan een lieve boodschap. Met alleen al een hartje bij de naam, voelt je kind de extra aandacht!

Je eigen lunch verdient ook aandacht

Ik merk dat hoe gezelliger ik het fruithapje van mijn kind maak, hoe meer aandacht ik ook besteed aan mijn eigen lunch voor naar het werk. Persoonlijk vind ik de koeltasjes van Rex London daarvoor super handig. Al mijn bakjes, tussendoortjes en fruit kunnen bij elkaar in het tasje. Het blijft lekker koel en waar ik vroeger altijd mijn koekreep - na een dagje onder mijn tas - verkruimeld terugvond, blijft alles nu gewoon lekker heel. Win-win dus!

Werkplek

Nu bestaat een school- en werkdag natuurlijk niet alleen uit pauzes, er mag ook gewerkt worden. In de tijd dat ik bij mijn vorige baan nog veel thuiswerkte, was een fijne werkplek thuis voor mij onmisbaar. Mijn eigen hoek waar ik echt mijn focus op mijn werk kon houden en waar ik me thuis voelde. Als ik weer zo’n werkplek thuis zou hebben, zouden de stijlvolle bureaus van Hübsch zeker op mijn verlanglijst staan. En maak het dan meteen af met een mooie industriële bureaulamp en de stijlvolle glazen organizers. Voor het huiswerk voor de oudere kinderen is zo’n studieplek ook een must.

Kinderhoek

En nu we het toch over werkplekken hebben; ook voor de jongere kinderen kun je een creatieve werkplek inrichten. Lekker kleuren, huiswerk maken, een boek lezen of knutselen. KidsDepot heeft mooie meubels voor in bijvoorbeeld de kinderkamer of speelhoek. Opgeruimd, vrolijk en stijlvol. Helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden*

Recent posts

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »