Vloerkleden van Bloomingville

De vloerkleden van Bloomingville zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. Dat is ook meteen de reden waarom wij deze kleden in ons assortiment hebben opgenomen. De Bloomingville vloerkleden maken iedere willekeurige kamer leuker, gezelliger en sfeervoller. En je kunt er alle kanten mee op; het is maar net hoe je 'm neerlegt, wat je erop plaatst (bijvoorbeeld een metalen mand met leuke tijdschriften erin of een toffe, grijze rotan stoel!) én hoe de lichtinval is.

Bloomingville vloerkleed gestreept

Gestreept Bloomingville vloerkleed, van IPPYS

Ronde vloerkleden Bloomingville

Ronde vloerkleden zijn al tijden in. En dat zal ook nog wel een poos zo blijven, denken wij. Een rond kleed op de vloer doorbreekt namelijk de rechte lijnen in een kamer en geeft het een warme, speelse uitstraling. Om dat laatste extra kracht te geven, kun je er ook voor kiezen om het ronde kleed te combineren met een rechte variant in een net andere - of compleet andere - kleur; iets wat we ook steeds vaker tegenkomen en waar we stiekem al behoorlijk verliefd op zijn geworden.

Rond vloerkleed Bloomingville

Rond Bloomingville vloerkleed, van IPPYS

Wollen vloerkleden Bloomingville

Wil je warmte in huis brengen, dan is een wollen vloerkleed aan te raden. En wat dacht je van de luxe uitstraling, geluiddemping en isolering van een wollen kleed? Zeker niet gek dus dat dit een enorm populair materiaal is.

Vloerkleed Bloomingville wol

Wollen Bloomingville vloerkleed, van IPPYS

Een ander voordeel van een vloerkleed van wol, is dat het vrij elastisch is en daardoor niet snel uit vorm raakt; wat je er ook mee doet, jouw wollen vloerkleed keert altijd weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Ideaal voor de mensen die nog weleens wisselen van kleed en de 'oude' variant dan oprollen en in de schuur leggen, om later te beseffen dat ze 'm toch wel weer in de kamer willen hebben. Herkenbaar?

Recht vloerkleed Bloomingville

Recht Bloomingville vloerkleed, van IPPYS

Bekijk het volledige assortiment Bloomingville vloerkleden van IPPYS gemakkelijk online. Sta je ook open voor een ander merk? Ga dan naar ons complete overzicht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »