Servies van Broste

Het Deense interieurmerk Broste Copenhagen heeft prachtig servies in het assortiment. Handgemaakt! De vele series binnen het Broste servies spraken ons direct aan. Sterker nog: we konden niet kiezen! Vandaar dat wij ook diverse series op onze webshop hebben geplaatst. Glas, aardewerk, keramiek; we hebben voor elk wat wils. 

Broste Copenhagen komt ieder jaar met twee nieuwe collecties. En hoewel ze qua uiterlijk flink van elkaar kunnen verschillen, hebben ze stuk voor stuk dezelfde inspiratiebron: de natuur.

Handgemaakt servies Broste

Het Broste servies is veelal handgemaakt. Als je het ons vraagt een groot pluspunt, want hoe bijzonder is het om uit een kopje te drinken waar met veel aandacht, liefde en zorg aan is gewerkt?

Waar je met handgemaakt servies wel rekening mee moet houden is het verschil in kleur, deze kan namelijk nog weleens afwijken van wat je op de foto ziet. Of onderling verschillen. Als je het ons vraagt geeft dat juist een speels effect aan je serviescollectie. 

Broste servies Copenhagen

De ivoorwitte serie Copenhagen is juist vanwege de eenvoud een eyecatcher op tafel. Dek de hele tafel met dit mooie servies en je creëert in een handomdraai een kalme, Scandinavische sfeer. Deze serie valt op door de ivoorkleurige glazuring én door het lijnen patroon die je op ieder item terugziet. Ook deze serie is met de hand gemaakt, vandaar de kleine spikkels in het glazuur. 

Servies Broste Copenhagen

Servies Copenhagen Broste, van IPPYS

Broste servies Nordic

De Nordic servies serie van Broste wordt gekenmerkt door de grijs/blauwe kleurencombinatie. Juist omdat de kopjes, mokken, borden en schalen in deze serie met de hand zijn gemaakt, zie je hier verschil in; het ene kopje kan duidelijk grijs zijn, terwijl een tweede meer naar blauw neigt. Al met al een robuuste, speelse serie waar wij urenlang van kunnen genieten. En jullie ook!

Zo blijken onder andere deze keramieke serveerschalen bij veel van onze bezoekers geliefd; dat komt door de iets afwijkende afwerking, die is als vanzelfsprekend is ontstaan omdat de schalen met de hand zijn gemaakt. Dankzij de lichte bolling blijven de koekjes, snoepjes of crackers goed liggen. 

Servies Broste Nordic

Servies Nordic Broste, van IPPYS

Broste servies Esrum

Ga je voor écht stoer Broste servies, dan is de Esrum serie aan te raden. De - wederom - handgemaakte items uit deze serie zijn voorzien van tweekleurig glazuur, wit en grijs. We hebben al van verschillende klanten gehoord dat ze de mokken uit deze serie liever op een mooi plekje uitstallen, dan dat ze eruit drinken. Niet omdat ze niet fijn drinken, maar omdat de mokken te mooi zijn om te gebruiken! Tip: combineeer de Esrum serie met de witte Copenhagen serie en de eettafel stráált! 

Servies Broste Esrum

Servies Esrum Broste, van IPPYS

Broste servies glas

Deze glazen waterkaraf geven wij persoonlijk graag weg als we ergens op visite gaan of bij een feestelijke familiegelegenheid. Je zit er altijd goed mee! Iedereen drinkt tenslotte graag water en al helemaal wanneer het in deze luxe karaf geserveerd wordt. Bekijk ook de grijze variant. Deze stevige serie heeft bubbels in het glas die je letterlijk voelt zitten; net een beetje 'anders dan anders' en daar houden wij van! 

Servies Broste glas

Servies Broste, van IPPYS

Benieuwd naar al het Broste servies? Bekijk het overzicht op onze website

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »