Bekijk de collectie Broste Servies

Filter

1 2 3

Bekijk de collectie Broste Servies - Prachtig serviesgoed van Broste Copenhagen. Dit Deense merk heeft prachtig servies dat ook nog eens handgemaakt is.

Bekijk de collectie Broste Servies

Broste servies handgemaakt

 

Het Broste servies is veelal handgemaakt. Als je het ons vraagt een groot pluspunt, want hoe bijzonder is het om uit een kopje te drinken waar met veel aandacht, liefde en zorg aan is gewerkt?

 

Waar je met handgemaakt servies wel rekening mee moet houden is het verschil in kleur, deze kan namelijk nog weleens afwijken van wat je op de foto ziet. Of onderling verschillen. Als je het ons vraagt geeft dat juist een speels effect aan je serviescollectie. 

 

Aanbod servies van Broste Copenhagen

 

Het merk Broste Copenhagen bestaat al sinds 1955 en heeft in die tijd veel verschillende producten ontworpen. Binnen de collectie vindt u verschillende series zoals de:

 

  • -Esrum 
  • -Nordic SEA
  • -Nordic SAND

 

bekijk de gehele collectie en u vindt vast een prachtig serviesgoed dat u direct wilt bestellen. Geïnteresseerd in meer producten? Bekijk hier de volledige collectie van Broste Copenhagen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »