Hübsch Interior

Filter

1 2 3

Hübsch Interior - Dit Deense woonmerk springt eruit met een herkenbare Scandinavische woonstijl. Zeg je Hübsch, dan zeg je Scandinavisch wonen. Met Hübsch breng je simpele en praktische woonaccessoires van pure kwaliteit in je huis. Perfecte match met IPPYS!

Hübsch Interior

Met een droom om iets unieks op te bouwen en met passie voor goed ontwerp werd Hübsch Interior opgericht in 2010. Sindsdien is Hübsch Interior flink gegroeid en wordt tegenwoordig gezien als één van de meest toonaangevende interieur merken.

 

Geluk in je huis!

Het sleutelwoord bij Hübsch Interior is geluk. Deze prachtige kwaliteitsmeubels brengen geluk in je huis. Een lust voor het oog en een plezier om in je huis neer zetten. Alle meubels uit de collectie van Hübsch Interior zijn geweldig met elkaar te combineren door de rode draad. En tegelijkertijd gaat dit mooie merk altijd mee met de nieuwe trends.

 

Een merk om zeker op je verlanglijstje te zetten!

 

Collectie Hübsch Interior

Bij IPPYS zijn we fan van Hübsch (maar dat kon je denk ik al tussen de regels door lezen). In onze webshop vind je dan ook de mooiste lampen, lekkerste banken, fijnste stoelen, stijlvolste bureaus en puurste woondecoratie van Hübsch Interior.

 

Snuffel vooral rond in onze verleidelijke Hübsch collectie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »