Outlet artikelen voor een mooie prijs

Filter

1 2

Outlet artikelen voor een mooie prijs - In de outlet vind je mooie producten tegen een lagere prijs. Gewoon om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Of soms heeft een product een lichte beschadiging, dit staat dan duidelijk vermeld bij de omschrijving en foto.

Outlet artikelen voor een mooie prijs

In onze outlet vind je licht beschadigde artikelen, producten die afwijken in kleur of producten die sterk zijn afgeprijsd omdat ze bijvoorbeeld uit de collectie gaan.

Soms gebeurt het dat een product helaas beschadigd bij ons aan komt. Dan is er tijdens het vervoer iets niet helemaal goed gegaan. Of het kan zijn dat het item niet helemaal goed bij de klant is aangekomen en dat het retour komt omdat het niet naar wens is.

Dat is ontzettend zonde, maar het product is hierdoor niet meteen onbruikbaar. Het is vaak nog steeds een mooi item. En interessant, want we bieden het met een scherpe korting aan. 

Kortom, weggooien is zonde en ieder product verdient een 2e kans. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »