Retourneren of ruilen

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wanneer je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht ben je verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan: info@ippyswoondeco.nl. Het kenbaar maken dien je te doen middels het modelformulier.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar Ippys zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ippys geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@ippyswoondeco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem! Je kunt hiervoor contact opnemen met info@ippyswoondeco.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Verzendkosten & betaalmethoden

Verzendkosten
> Nederland
brievenbuspakjes 1,95 euro
pakketpost 6,95 euro
meubels worden voor 14,95 euro bezorgd in Nederland

> Begië en Duitsland
brievenbuspakjes 4,95 euro
pakketpost 7,95 euro
meubels worden voor 14,95 euro bezorgd in Belgie en Duitsland

Betaalmethoden
iDEAl
Vooraf overmaken per bank
Sofort/direct ebanking
Bancontact/Mr. cash
IPPYS cadeaubon

> iDEAL
De meeste betalingen worden gedaan met iDEAL, snel, gemakkelijk en veilig. Na ontvangst van het bedrag handelt IPPYS de bestelling binnen 48 uur af.

> Vooraf overmaken per bank
De betaling dient binnen 7 werkdagen overgemaakt te zijn op de bankrekening van IPPYS reknr. NL39 RABO 0306 6467 14. Als het aankoop bedrag op de bankrekening van IPPYS staat, wordt de bestelling afgehandeld. 

> Softorbanking/DIRECT e-banking
Deze betaalwijze wordt veel gebruikt door Duitse klanten.

> Bancontact/Mister Cash
Deze betaalwijze is voor Belgische klanten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »