Interieur styling - advies

We verkopen bij IPPYS mooie woonaccessoires, maar we kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is hoe spullen bij elkaar staan in jouw eigen interieur. Daarom werken wij bijvoorbeeld samen met interieurstylist Jenny Meerman van HUISGELUK

 

Mijn naam is Jenny Meerman en ik geef interieuradvies aan particulieren en bedrijven onder de naam HUISGELUKVan slaapkamer tot complete woning, voor elke woonwens heb ik een passende oplossing. Mijn doel is om jullie woonwens in vervulling te laten gaan en van jullie huis een plek te maken die echt bij jullie past en waar je je helemaal thuis voelt.

Mijn kracht ligt in het bedenken van slimme oplossingen op maat die niet alleen mooi zijn om te zien, maar die ook praktisch en leefbaar zijn. Oplossingen waar je zelf nooit op gekomen was. Daarnaast hou ik van duurzaam ontwerpen; niet alles hoeft nieuw. Juist de combinatie tussen nieuw en oud, design en budgetproof maakt een interieur persoonlijk. Vaak kan een oud meubel met een likje verf of opnieuw gestoffeerd weer een heel nieuw leven krijgen.

WERKWIJZE
Om een interieur te kunnen creëren wat helemaal voldoet aan jullie wensen, is een persoonlijke kennismaking heel belangrijk. Daarom kom ik eerst vrijblijvend bij je thuis om je te leren kennen, jullie woonwens in kaart te brengen en natuurlijk een kijkje in jullie huis te nemen.

N.a.v. hiervan adviseer ik jullie één van de Huisgeluk pakketten of maak ik een offerte op maat. Daarin staat wat ik voor jullie ga doen, een overzicht van de planning en wat het gaat kosten. Als dit naar wens is, ga ik aan de slag. Tijdens het ontwerpproces hebben we veel contact, zodat het echt jullie interieur gaat worden.

Na een tussenpresentatie van het concept dmv moodboards, diverse plattegronden en andere aanvullingen, werk ik het interieurontwerp verder uit. Tijdens de eindpresentatie maak ik het ontwerp visueel d.m.v. een meubelplan, kleur- en materiaaladvies, een verlichtingsplan en 3D impressies van de ruimte.

En nu begint het pas echt; de uitvoering van het project! Ook hierin kan ik jullie begeleiden door jullie bijvoorbeeld te helpen met het aankopen van de meubels en materialen en/of de projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

HUISGELUK hanteert verschillende adviespakketten:

- BRAINSTORM interieuradvies 
- BASIS interieuradvies
- UITGEBREID interieuradvies
- TOTAAL interieuradvies

Benieuwd naar meer? Kijk op huisgeluk.nl of stuur een mail naar: [email protected]


Een Scandinavische tuin in 4 stappen

[GASTBLOG] Is jouw tuin al zomerproof? Of is het maar een saaie bedoening waar je liever niet teveel zit? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen, want hoe fijn is het om lekker tot rust te kunnen komen in je eigen paradijsje in je achtertuin. Zelfs al heb je een doorsnee vinex-tuin met schuttingen van de bouwmarkt, een stukje gras en wat bestrating, je kan er vrij eenvoudig een sfeervolle tuin van maken met de juiste styling.

Meer lezen en zien? Klik hier voor de hele blog.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »