Over Corrie | Concept04

  • Geplaatst op
Over Corrie | Concept04

Wil jij inspiratie opdoen of heb je advies nodig voor het inrichten van jouw huis? Laat je inspireren door Corrie en creëer samen jouw droominterieur!

Ik ben Corrie, interieurontwerper en ik begeleid mensen die een huis laten bouwen of gaan verbouwen, op een ontspannende manier naar een woning die helemaal bij hun past. Ik laat jouw woonwensen terugkomen in je huis en interieur. Een totaal interieurconcept van schets tot het leven van jouw woondroom! 

Mijn werkwijze

Ik werk graag jouw woonstijl uit tot een mooi interieur. Dat kan een heel kleurrijk interieur zijn tot een monochrome stijl. Van een klassiek jaren 30 huis in een eigentijds jasje tot een houtskeletbouw woning die volledig duurzaam is.

In mijn interieurontwerpen hou ik van veel lichtinval in een woning, luchtige meubels en maak ik graag gebruik van mooie materialen als behang en raambekleding. Bij het bouwen of verbouwen van je huis komt er veel op je af. Veel keuzes waar je aan moet denken en je wilt geen verkeerde keuzes maken of iets vergeten. Daarom werk ik een interieurontwerp zo concreet mogelijk voor jou uit zodat het voor jou tijd, energie en geld bespaart.

Je ontvangt van mij eigenlijk de handleiding om tot komen tot jouw droominterieur. In deze handleiding vind je de plattegronden terug, inclusief maatwerktekeningen, een lichtplan, stalen voor de juiste kleuren en materialen en een shopadvies op maat. Als kers op de taart style ik de ruimtes af wanneer de woning is opgeleverd of de verbouwing afgerond is.

Concept04 en IPPYS

De samenwerking met IPPYS is ideaal omdat zij een breed aanbod hebben van meubels en accessoires die ik kan toepassen in mijn interieurprojecten.

Het is toch heel fijn dat je niet zelf hoeft te kiezen uit een groot aanbod maar dat je van de interieurstylist een keuze krijgt uit de beste opties voor jouw interieur. Van een enkele vaas tot de grote meubels aan toe.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk dan op: www.concept04.nl

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Zoekresultaten
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »