Klachten of vragen

Heb je een vraag of klacht? Bel of mail ons.
Onze insteek is om er samen met jou uit te komen.

Leidt contact met ons niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. IPPYS is lid van dit keurmerk, klanten laten ook beoordelingen over IPPYS achter via Webwinkelkeur.

Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 bestelling afhalen
1.1 Kan ik een bestelling afhalen?
Ja dat kan, dit kun je aangeven voordat je de bestelling afrond. Je kunt jouw bestelling op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur komen afhalen. Uitertaard betaal je dan geen verzendkosten.
2 geen bevestigingsmail ontvangen
2.1 ik heb een bestelling geplaatst maar geen bevestigingsmail gekregen.
Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op via [email protected] en vermeld bij hetonderwerp: Bestelling zonder bevestiging en omschrijf je bestelling in de mail. Wij gaan dan na of de bestelling wel is overgekomen.
3 bestelling verzekeren
3.1 Kan ik mijn bestelling ook verzekerd verzenden?
Ja dat kan. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor een de verzendwijze 'aangetekend' verzenden. Dit is alleen voor verzending binnen Nederland mogelijk.
4 artikel uitverkocht
4.1 Het artikel dat ik graag wil bestellen staat op uitverkocht kan ik deze misschien toch
Soms is het mogelijk dat een uitverkocht artikel nog te verkijgen is bij de leverancier. Indien een artikel niet op voorraad is adviseer ik je contact op te nemen met ons. Dan gaan wij ons best doen om dit artikel alsnog voor je bij de leverancier te bestellen.
5 bestellen vanuit buiten Nederland
5.1 Ik woon in niet in Nederland. Kan ik ook bestellen bij IPPYS?
Ja dat kan. IPPYS bezorgt ook in Belgie en Duitsland met aantrekkelijke verzendkosten. Kijk voor de verzendtarieven bij  het overzicht van de verzendkosten.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »