Klaar voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen

De feestdagen zijn nog niet voorbij of ik kijk alweer uit naar december! En dan niet persé vanwege de cadeautjes maar omdat ik dol ben op de gezelligheid! Als de dagen korter worden geniet ik van de gezellige lichtjes in en om het huis, en zodra Sinterklaas het land verlaten heeft komt er een mooi versierde boom in de woonkamer. En overal kaarsjes... Heerlijk knus vind ik het altijd!

Mooi verdeeld 

De feestdagen zijn mooi verdeeld, met de schoonfamilie vieren we Sinterklaas en in mijn eigen familie is kerst altijd een bijzondere feestdag geweest. Sinds we allemaal op onszelf wonen hebben we er een creatieve draai aan gegeven. Elk jaar is een ander gezin aan de beurt om de familie te ontvangen. Dit jaar zouden wij dat zijn… het is alleen even de vraag of dat allemaal wel doorgaat vanwege Corona!?

Spelletjes

Een ‘normale’ kerst bestaat bij ons uit een cadeau-spel (afgeleid van het Sinterklaasspel: iedereen koopt 3 cadeautjes die in het midden worden gelegd en dan wordt er om gedobbeld met per ronde andere opdrachten. Elk jaar weer gegarandeerd pijn in je buik van het lachen!), lootjes trekken waarbij je een mooi cadeau koopt voor diegene die je hebt getrokken én er een gedicht voor schrijft. En natuurlijk uitgebreid tafelen.

Cadeaukaars

Voor het cadeau-spel was ik er voor dit jaar al helemaal uit! Ik heb natuurlijk even in onze webshop rondgesnuffeld en vind de dinerkaarsen van By Kimmi echt zo leuk! Daar wilde ik de kleuren ‘tijm’ en ‘eucalyptus’ van hebben want die lijken me voor zowel mannen als vrouwen helemaal top. 
Het is nog even afwachten, maar ik hoop dat we weer snel met familie kunnen tafelen en genieten van de gezelligheid. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We'll never share your email with anyone else.
Vragen?
We helpen je graag!
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Zoekresultaten
Geen producten gevonden...